WAAROM LEERBROEKERS GRAAG NAAR DE LEERBROEKSE KERK TOE GAAN!

20-10-2022

Alles is energie en frequentie, ook in de Leerbroekse kerk, informeer Uzelf over Tartaria!

Tip: Ga naast de Bijbel ook eens onderzoek doen naar energie en helende frequenties. Het is een stukje vergeten kennis en geschiedenis (Tartaria). U zult verrast gaan worden met deze informatie.


Geluid is het medicijn van de toekomst...


We kunnen er onze Geest en Lichaam mee genezen, doe Uw voordeel ermee!

Video over geluid en frequenties

Voor de Tartaria geïnteresseerden...


Er is een boek te koop over energie, geluid en frequentes:

Cymatic Tartaria - een verloren beschaving met de geheime kennis van geluid - Robert Boerman

Cymatic Tartaria, een verloren beschaving met de geheime kennis van geluid. In dit boek wordt ingegaan op de verloren beschaving van Tartaria. Een beschaving die nog beschikte over de geheime kennis van geluid en wat je daar mee kunt doen...

Kerken, kathedralen en moskeeën zijn nooit gebouwd als gebedshuizen, maar als 'energie centrales' en 'healing centers' die door hun vorm, geometrie en gebruikte materialen atmosferische energie en frequenties op konden vangen en uitzenden ten gunste van mens, dier en plant...

Met behulp van geluid/frequenties is het mogelijk om mensen te genezen, beter voedsel te kweken, stenen te leviteren, lood in goud te veranderen en nog veel meer verbazingwekkends waarvan men ten tijde van Tartaria ongetwijfeld van op de hoogte was.

Echter, langzaam komt deze vergeten kennis weer boven drijven en beginnen we de ware functie van de Tartaarse architectuur en geometrie te herontdekken...

Cymatic Tartaria, een uniek boek waarin onder andere Tartaria, architectuur, steencirkels, Heilige Geometrie, Diatonische Ratio's, graancirkels, leylijnen, moddervloed, Water Klank Beelden, elektrocultuur, geluid, frequenties, resonantie en vorm en nog veel meer interessante zaken aan bod komen...

Trilling schept vorm en vorm schept trilling...

Meer info ► https://www.robertboerman.nl/vision/publishing/cm.php

Onderzoek toont aan dat geluid, frequenties & vibratie ons kunnen helen!


De informatie die U in dit artikel vindt is nog niet eens het topje van de ijsberg als het gaat om de medische toepassingen van geluid, frequentie en vibratie, die natuurlijk alle drie samenhangen.

Maar één ding wordt wel duidelijk: er bestaan nog veel meer methodes in de wereld, zoals die zijn besproken in dit artikel, die we serieuzer moeten nemen en meer aandacht moeten krijgen van de medische wereld.

Het lijkt alsof alle mainstream medicatie alleen gericht is op geld verdienen en het ontwikkelen van medicatie die niet gebruik maakt van onze volledige potentie om te helen.

'Alternatieve' therapieën moeten niet voor alternatief worden gehouden, maar deel gaan uitmaken van de norm.

Water Klank Horoscoop - Je naam als Water Klank Beeld


Bent U nieuwsgierig hoe Uw geboortenaam en geboortedatum er als Water Klank Beeld uitziet? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om Uw naam als Water Klank Beeld te laten fotograferen.

Met behulp van een speciale techniek kan Uw geboortenaam en -datum omgezet worden naar twee verschillende frequenties, die vervolgens als een uniek Water Klank Beeld zichtbaar wordt.

Uw naam als trilling in water, hoe mooi is dat?

Meer info ► https://www.robertboerman.nl/vision/publishing/shop-naam.php