Het MED BED, wat is dat?

21-02-2021

Uitleg over MED BEDS in Leerbroek


Ook in Leerbroek wordt het tijd om te ontwaken uit een nare droom!

Kanker kan allang genezen worden. Informeer Uzelf.

De Nieuwe Wereld wacht ook op de Leerbroekers zodra ze zijn ontwaakt. Het MED BED zal een einde maken aan kanker en vele andere nare ziektes.

 Kik op de afbeelding om verder te lezen.

Informeer Uzelf, Uw familie en bekenden hierover.

Meer info ► https://www.freedom-for-all.com/l/med-beds/


Meer informatie over MED BEDS


Volgens Rand (schrijver) zijn er drie (3) soorten medische bedden:

(1) holografische medische bedden;

(2) Regenerative Med Beds die weefsels en lichaamsdelen regenereren, die wordt aangedreven door een andere bron;

(3) Herverneveling Med-bedden die in ongeveer twee en een halve tot drie minuten het hele menselijke lichaam zullen regenereren, van top tot teen.


Wat betekent deze geavanceerde technologie voor een 80-jarige vrouw?

Ze zou in minder dan drie (3) minuten weer 30 jaar oud kunnen zijn. Vijftig jaar verstreek haar leven. Nu kan ze weer kinderen krijgen. Ze zou een heel nieuw gezin kunnen krijgen als ze dat wil. Volgens deze schrijver is de Med Bed-technologie een eeuwige bron van jeugd.

Het Med Bed kijkt naar het lichaam en corrigeert onvolkomenheden. De technologie bestaat al geruime tijd. Het is niet iets uit de strakblauwe lucht. Het is gewoon heel lang verborgen gehouden voor het menselijk ras.

De technologie van de Med Beds is niet van planeet Aarde. Het is geen door mensen gemaakte technologie. Het is een technologie die aan de mensheid is gegeven door buitenaardse ET's.

Een Med Bed is gebaseerd op de energie van tachyondeeltjes en plasma (plasma) energie. De bodem, de atmosfeer, het water, alles is plasma-energie, alles in het universum is plasma-energie, het is gewoon een andere vorm door de trillingsfrequentie.

De Med-bedden hebben kunstmatige intelligentie (AI) die controleerbaar is, zodat deze niet uit de hand kan lopen en gekke dingen kan gaan doen. De AI is de computer. Het werkt als een soort MRI, waarbij je in een buis zit en het over je lichaam rolt en een magnetische oscillatie- en resonantiescan van je lichaam maakt om een ​​diagnose te stellen van een ziekte.

Het Med Bed scant uw huid, uw spierweefsel, alle organen en alles in uw lichaam. Het laat alles zien - helemaal tot op het micron-niveau van het bloed. Het identificeert eigenlijk uw DNA en het voert een volledige interne analyse van het lichaam uit. Als het dat doet, pikt het elke ziekte en elke genetische onvolkomenheid op. U kunt bijvoorbeeld stadium 4 leukemie hebben, en op een Med-bed bent u binnen ongeveer 2,5 minuut genezen. Geen bijwerkingen.

En als je een orgaan hebt laten knippen of verwijderen uit het lichaam, regenereert het hervernevelingsproces van het Med Bed dat orgaan alsof het nooit is verwijderd. Omdat je lichaam een ​​resonantie achterlaat - een trillingsfrequentie. Het lichaam onthoudt altijd wanneer een orgaan is verwijderd of niet meer werkt, en de kunstmatige intelligentie van het Med Bed maakt verbinding met de trillingsfrequentie en het DNA van het lichaam om het orgaan te regenereren.

Rand zegt dat hij al vele, vele jaren kankeronderzoek heeft bestudeerd. Kanker kan de hele dag door worden genezen met de Med Beds; heel gemakkelijk en ook heel goedkoop, zegt hij. Omdat hij het voor mensen heeft gedaan. Met de Med-bedden is kanker verdwenen. Chemotherapie wordt achterhaald. De ziekte van Lou Gehrig, de ziekte van Hodgkin, spierdystrofie, alle ziekten zijn verdwenen, geëlimineerd.

Rand zegt dat sommige mensen geloven dat dit hele genezingsproces met de Med Beds slechts sciencefiction is. Dat het niet waar kan zijn. Iemand heeft het net verzonnen! En omdat niemand gelooft dat het bestaat, is het gemakkelijk om ze in grote hoeveelheden te vervaardigen en klaar te maken voor distributie.

"Als je in dit Med-bed ligt, heb je geen pijn, geen stralingen. Het is niet zoals een kwaadaardige gebeurtenis. Je gaat in een diepe slaap. Er is geen injectie, geen naalden of zoiets. Je wordt wakker en kijkt in de spiegel en je enge huid is weg. Je witte haar heeft de kleur die het was toen je in de twintig (twintig) was. Hetzelfde geldt voor uw gezichtsvermogen, uw gehoor, uw smaak, uw geur. Alles wordt weer in een geperfectioneerde jongere staat hersteld", zegt Rand.

"Dit is het nieuwe tijdperk voor de nieuwe aarde en het nieuwe menselijke ras. Het is totaal het tegenovergestelde van wat we hebben geleefd. Deze technologieën zijn er al. Het is een kwestie van ze veilig - VEILIG - bij de mensen brengen die ze kunnen gebruiken."

Momenteel is de Med Beds-technologie nog direct niet beschikbaar voor het grote publiek, maar het BED BED is coming in time!

Informeer Uzelf, Uw familie en bekenden hier alvast over.

Meer info ► https://www.freedom-for-all.com/l/med-beds/