Waar eindigt dit pad in Leerbroek?

01-12-2021

Invoering van 2G is de volgende stap naar uitsluiting, discriminatie en verdere aantasting van grondrechten. Een vaccinatieplicht en je baan en inkomen kwijtraken bij vaccinatieweigering zijn dan serieuze bedreigingen, kijk naar het buitenland.

A.W. Keppel (de schrijver van dit bericht) vervolgt:


Terwijl overduidelijk is dat de vaccins maar tijdelijk werken, besmet worden door gevaccineerden ook gewoon kan, en Israel niet uitsluit dat een 2e booster nodig is'...

En het is heel opmerkelijk dat de mate van vaccinatie bijna parallel loopt aan toenemende oversterfte: week 43 (19-25 oktober): circa 600 mensen, in week 45 850, en het aantal stijgt nog steeds.

Maar is de situatie niet nog ernstiger? Functioneert onze rechtsstaat nog wel? Is onze regering nog te vertrouwen? De leugen regeert. Op welk beleidsterrein is er eigenlijk geen crisis?

Globalisering betekent als burger nauwelijks invloed meer, het financiële systeem staat op instorten, een ernstige energiecrisis dreigt.

Vrijheid van meningsuiting, godsdient en onderwijs staan onder zware druk etc. De kans op een voedselcrisis moet zelfs niet uitgesloten worden. Er komt een zware vorm van totalitair denken op die benauwend begint te worden.

De onvrede, angst en agressie in de samenleving is enorm.

Hoe voelt het voor U als horecapersoneel of verenigingen om in opdracht van, en dus als verlengstuk van de overheid, met de QR-code je vrienden, kennissen en vaste klanten bij de ingang te moeten weigeren?

En wat betekent de inzet van het leger als code zwart in de ziekenhuizen aan de orde is (en die kans is groot door de tunnelvisie van de overheid) voor onze samenleving? Weer een fundamentele stap naar een maatschappij die we willen?

En denk niet dat we verlost worden van lockdowns, klimaatlockdowns zijn niet ver meer weg. Waar eindigt dit?

Waarom gaat George Orwell met zijn boek '1984' maar niet uit mijn gedachten?

Ik (A.W. Keppel) kom graag met mensen in contact om na te denken over de alternatieven voor onze huidige samenleving. Liefst uit Leerdam en directe omgeving.

Om u te kunnen oriënteren op wat ik bedoel (zonder het gelijk met elkaar eens te hoeven zijn) stuur ik een link van een video van professor Bob de Wit, uitgezonden bij "De Nieuwe Wereld": The Great Reset?

Bob de Wits alternatieve plan voor onze toekomst - Youtube.

En wilt U een goed overzicht van alle aspecten van de coronaperiode met vele wetenschappers die een andere visie hebben dan onze overheden:

https://stichtingvaccinvrij.nl/must-see-documentaire-wetenschappers-met-een-kritische-blik-op-de-corona-crisis/

En volg Maurice de Hond ( www.maurice.nl ), die man heeft het meestal bij het rechte eind.

Geschreven door A.W. Keppel uit Leerdam.

E-mailadres: awkeppel@kliksafe.nl

Gepubliceerd in het KONTAKT Vijfheerenlanden van dd. 01-12-2021.