LEERBROEKSE HUMOR

WAARHEID EN EEN BEETJE HUMOR IN CORONA TIJD

Geniaal gedaan het nummer van "Una Corona Drama!?"


Zie de video hier direct onder.

Als U echt helemaal klaar bent met die Corona sh.., dan helpt onderstaand nummer U misschien een beetje om er weer overheen te komen. Geweldige humor wanneer U goed luistert naar de muziek en de tekst leest...

Maarrrr, nu even heel serieus...


Corona klachten ontstaan door G-straling.

Men kan daardoor griepachtige verschijnselen krijgen, hoofdpijn, spontane bloedneuzen, comatoestanden en zeer zware longontstekingen (benauwdheden). Doordat ons bloed kan samenklonteren tot bloedstolsels, (veroorzaakt door de elektromagnetische G-straling), ontstaan hier vele gezondheidsproblemen door.

De klachten worden dan corona klachten genoemd. Vallen de kwartjes al hoe corona klachten ontstaan en hoe ze worden gecategoriseerd? Hier zijn reeds vele bewijzen van!

Laat U zich niet misleiden door valse herders!

Onder het mom daarvan zouden we ons nu moeten laten vaccineren, wat voor veel mensen de genadespuit zal zijn. Veel oudere mensen zijn reeds gestorven door deze dodenspuit Het zijn Mengele praktijken wat momenteel wordt uitgevoerd onder leiding van Rutte, De Jonge en Van Dissel. Deze mensen zijn oorlogsmisdadigers en dienen voor een Tribunaal berecht te worden.

Tip: Overtuig Uzelf, doe zelf onderzoek!

Koop zelf een stralingsmeter en ga zelf de straling eens opmeten in Uw eigen omgeving en in de buurt van zendmasten wanneer U ons niet gelooft. U zult gaan schrikken. Hierop zijn heel veel gezondheidsklachten terug te voeren.

Vaccinaties

Door de vaccinaties loopt U de kans zeer ernstige bijwerkingen en allergische reacties te krijgen, zelfs de dood kan binnen een paar uur of een paar dagen volgen. Hier zijn reeds vele bewijzen van. Echter de NOS houdt dit stil. Dit zijn oorlogspraktijken, ofwel Mengele praktijken!

Er wordt momenteel genocide gepleegd op de wereldbevolking. Gelukkig krijgen steeds meer mensen dit in de gaten en weigeren de spuit.

R.I.P. voor alle slacht-offers van de "illuminati Agenda 2030"

Doe zelf ook onderzoek!

Google eens naar deze illuminati agenda, dan zult ook U gaan ontwaken!

Scroll geheel naar beneden voor de laatste video.

Deze eindigt met de woorden "Gods rijke Zegen!"

WWG1WGA

Where we Go One We Go All

Link bewijzen ► https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?EVENTS=on&PAGENO=38&PERPAGE=10&ESORT&REVERSESORT&VAX=(COVID19)&VAXTYPES=(COVID-19)&DIED=Yes

Rutte, De Jonge, Van Dissel en alle handlangers dienen berecht te worden voor het Wereld Tribunaal van Gerechtigheid.

Het zijn valse herders...

Dit is geen grapje!

Beluister de onderstaande video, dan hoort U het vanzelf waarom.VALSE HERDERS


De Jonge zal nog liever zijn rechterhand afhakken; dan toegeven dat er misschien wel landgenoten zijn overleden als gevolg van een experimenteel vaccin.

De Jonge zal nog liever zijn tong inslikken dan opdracht geven om te stoppen met vaccineren:

Waarmee hij zichzelf heeft ontmaskerd als een gewetenloze psychopaat die liever ontelbare mensen grote risico's laat lopen op een voortijdige dood, dan zelfs maar de moeite te nemen om te onderzoeken hoe het werkelijk zit.

Deze man is echt levensgevaarlijk voor al Uw dierbaren die nu op de nominatie staan om een dodenspuit te gaan halen.

Bron ► https://niburu.co/binnenland/16037-hugo-de-jonge-valt-compleet-door-de-mand


Neurenberg Tribunaal


Op 24 februari 2021 werd een tweede Neurenberg Tribunaal voorbereid, waarin een "class action" zal worden opgezet door de Amerikaans-Duitse advocaat Reiner Fuellmich, (onder de bescherming van duizenden advocaten wereldwijd), die daarmee het door Davos geïnstitutionaliseerde Covid-19-schandaal aanklaagt.

In dit verband mag niet worden vergeten dat Reiner Fuellmich de advocaat was die de autogigant Volkswagen wist te veroordelen in het geval van de besproken katalysatoren. En dit is dezelfde advocaat die Deutsche Bank wist te veroordelen als een crimineel bedrijf.

Link ► https://www.lnnmedia.nl/corona/zeer-explosief-uit-frankrijk-vandaag-wordt-een-tweede-neurenberg-tribunaal-voorbereid-waarin-onder-de-bescherming-van-duizenden-wereldwijde-advocaten-achter-de-amerikaans-duitse-advocaat-reiner-fuel/OPGELET !!!!