LEERBROEK ONLINE

De laatste nieuwtjes van, over en voor Leerbroekers en onze trouwe meelezers!

Eindelijk is duidelijk waarom veel mensen graag naar de kerk toe gaan in Leerbroek. Niet alleen om het woord van God te horen, maar ook vanwege de energie en de helende frequenties in het kerkgebouw.

Spreek de dominee of de kerkeraad er eens op aan om ook een keer iets vrolijkers te spelen in de kerk en nodig eens een koor uit die mooie liederen zingt, het zal U allen verlichting gaan brengen. Bepaalde frequenties zijn helende frequenties voor ons hoofd en lichaam.

Tip: Ga ook onderzoek doen wanneer U nog niet op de hoogte bent. Wij van Leerbroek Online, helpen U graag daarbij door U geheel vrijblijvend en gratis onze informatie aan te reiken.


Er is geen CO2 probleem in Leerbroek, lees het onderstaande artikel


Den Haag is het grote probleem, ga onderzoek doen!

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/12/01/nu-even-serieus-co2-hoeveel-produceren-we-eigenlijk/
NIEUWSBERICHTEN

Invoering van 2G is de volgende stap naar uitsluiting, discriminatie en verdere aantasting van grondrechten. Een vaccinatieplicht en je baan en inkomen kwijtraken bij vaccinatieweigering zijn dan serieuze bedreigingen, kijk naar het buitenland.

De tien geboden van de Hersteld Hervormde Gemeente in Leerbroek

Leerbroek ligt zuidelijk van de centraal in het gebied gelegen cope-ontginningen van Hei- en Boeicop en Middelkoop. Ter plaatse van Leerbroek bevonden zich, evenals in het naburige Nieuwland, door de lagere ligging minder aantrekkelijke gronden voor vestiging. Het onderdeel '-broek' uit de plaatsnaam betekent ondermeer laag land of moeras.

Chemtrails in Leerbroek


Ook in Leerbroek worden dit soort luchten waargenomen. Kijk eens wat vaker naar Boven, naar de lucht, dan zult U dit ook gaan ontdekken!NIEUWSBRIEF LEERBROEK ONLINE


Wilt U graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Leerbroek?

Schrijf U dan in voor onze Nieuwsbrief!


AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 LEERBROEK ONLINE

HOUD LEERBROEK SCHOON AUB!


Let op het zwerfafval in Leerbroek en ruim het zelf eventueel direct op waneer U iets tegenkomt op straat of in de berm en gooi het in de afvalcontainers op het Plein of in Uw eigen container of afvalbak.

Dank U wel namens de redactie van Leerbroek Online.

Wanneer U niet in de mogelijkheid bent om het zelf op te ruimen, vraag het dan aan Uw eventuele partner, kinderen of buurman. Wanneer het te groot, te zwaar of te veel is, of U een andere reden heeft waarom het zwerfafval niet direct kan worden opgeruimd bel dan zelf even naar Waardlanden Reinigingsdienst: Tel. 0183 - 68 11 11.

Zodat Leerbroek een schoon en mooi dorp blijft in ons aangezicht.

Dank U wel namens de redactie van Leerbroek Online.


Bel zelf even naar Waardlanden Reinigingsdienst wanneer U ziet dat de containers vol zijn op het Plein van de gemeentelijke afvalcontainers of veel (zwerf)afval ernaast is gezet.

Tel. 0183 - 68 11 11

Dank U wel namens de redactie van Leerbroek Online.