ONTWAKEN IN LEERBROEK

Bent U al ontwaakt?

Klinkt U dit bekend in de oren? Of denkt U nu waar hebben ze het toch over? Welnu, niets is wat het lijkt... Dat allereerst...

Ontdek het zelf... Ontwaken is niet fijn... De Waarheid doet eerst heel veel pijn, maar dan maakt de Waarheid U vrij van binnen!

Onze Pijnappelklier (ons derde oog), de sleutel tot spiritueel ontwaken!


De pijnappelklier, of epifyse, is een orgaantje ter grootte van een rijstkorrel, precies in het midden van ons hoofd, tussen de twee hersenhelften in. Het is met veel mysterie omgeven. Een aantal van zijn functies zijn bekend, maar niet alles is door de wetenschap al in kaart gebracht. EEG's zijn niet mogelijk door zijn diepe ligging in ons hoofd, wat onderzoek bemoeilijkt. Spirituele zoekers hebben echter millennia geleden al, zonder EEG's, ontdekt welke functie de pijnappelklier nog meer vervult. Over de hele wereld vinden we in oude beschavingen aanwijzingen terug dat de pijnappelklier werd gezien als de sleutel tot spiritueel ontwaken.

Interessant is dat deze vermeende functie heel dicht ligt bij wat de wetenschap wel weet over de pijnappelklier, namelijk dat hij middels afgifte van het hormoon melatonine invloed heeft op ons bioritme: op slapen en ontwaken op het fysieke niveau.

Wat onderzoekers tevens hebben ontdekt is dat dit kliertje lichtontvangende cellen bevat, die ook in onze ogen aanwezig zijn. Welke functie hebben deze cellen midden in het hoofd, waar licht helemaal niet kan doordringen? Sommige evolutionaire biologen gaan ervan uit dat de pijnappelklier een zogenaamd rudimentair oog is; dat het ooit aan de buitenkant van het hoofd heeft gezeten en toen de functie heeft gehad van een echt oog. Een theorie die bij bijvoorbeeld reptielen aannemelijk zou zijn, maar bij mensen?

De spirituele theorie is dat de pijnappelklier fungeert als een soort innerlijke antenne die fijnstoffelijke energieën (subtielere vormen van licht) kan opvangen en hierop reageert met de productie van DMT, een opiaatachtige stof, familie van het hormoon serotonine, dat zich bijvoorbeeld ook bevindt in de momenteel zo populaire hallucinogene drank ayahuasca.

Op het energetische niveau worden tijdens dit ontwaken het zesde chakra - oftewel het derde oog - en het zevende chakra geopend: de vereniging van de mens met zijn Schepper vindt plaats.

Als er één cultuur is waarvan we met zekerheid kunnen zeggen dat deze diepgaande kennis bezat over dit proces van godsrealisatie dan is het wel die van het Oude Egypte. Vrijwel alles wat wij nu nog weten en is overgebleven van deze hoogstaande beschaving is doortrokken van symboliek die verwijst naar de mogelijkheid van de mens om onsterfelijk te worden.

Bron: https://www.anne-marie.eu/pijnappelklier-de-sleutel-tot-spiritueel-ontwaken/

Het boek van Henoch


Gepubliceerd op 11 augustus 2021


Het boek van Henoch bevat een overduidelijke tijdlijn. De eerste christenen waren bekend met dit boek. Achteraf is goed te verklaren waarom het niet in onze Bijbel staat. Maar een schande is dat zeker. Ook dit boek is zeer belangrijk om begrip te laten toenemen.


Het grotere Plaatje

Stel...U leefde aan het begin van onze jaartelling, toen de meeste mensen nog geloofden dat de wereld plat was. Op een dag kwam er iemand naar U toe die zei dat de Aarde niet plat, maar rond was.

Hoe zou U toen gereageerd hebben, denkrt U? Had U de boodschapper voor gek verklaard, net als de rest? Of zou U even naar hem geluisterd hebben, om te horen hoe hij op dat bizarre idee kwam?

Voor die laatste categorie mensen is deze website!

Website ► https://hetgrotereplaatje.nl/index.php

Recht uit het hart


Deze Dominee, Paul Visser, is ook ontwaakt en vraagt zich terecht af of we op een stiekeme manier wereldwijd op het verkeerde been worden gezet.

Reactie's onder de video:

"Heel mooi en helder uitgelegd van een WAKKERE liefdevolle dominee. Zou iedereen, die nog liggen te slapen, naar mogen luisteren. Dank hiervoor".

"U heeft uw hart op de goede plaats. Ik weet dat mensen nu enorm gaan schrikken, maar het moet maar gezegd worden. We moeten mensen waarschuwen en u heeft die stap genomen uit liefde. Veel mensen slapen nog of beginnen te ontwaken en er zijn mensen die wakker zijn. Deze laatste werken net als u, één op één.

Mensen worden of boos en sluiten zich af, of beginnen na te denken. Ik ben trots op u, zo trots! Wat zal God u dankbaar zijn...

Mensen ZOEK EN GIJ ZULT VINDEN !"


Is dit de man die de Aarde kwam redden?

Time Bender


Time Bender beschrijft de ontdekkingstocht van een jongeman die wordt meegesleept in een Galactische strijd die zijn weerga niet kent. De mensheid - zo ontdekt hij - bevindt zich in een sleutelpositie om de Kosmische conflicten voor eens en voor altijd op te lossen.

De vraag is alleen:

Worden wij op tijd Wakker?


Bram Vermeulen was z'n tijd ver vooruit.


Wie is Frans Heslinga?


Frans Heslinga was reeds vaak te gast in talkshows en radio-interviews. Frans Heslinga is overtuigd dat onze Aarde vlak is waarop wij leven.  Veel mensen zijn nog in de veronderstelling dat de wereld er uitziet zoals dat de meesten is aangeleerd op school. Vanaf november 2018 is Frans Heslinga het land doorgetrokken met de presentatie over de platte Aarde, getiteld 'De Aardse Waarheid'.

Frans Heslinga kwam op 18 maart 2021 voor het eerst naar buiten met een vernieuwde online presentatie van 'De Aardse Waarheid'.

Het is een hele zit maar bevat veel leuke, goede en pittige informatie.

Heeft U interesse dit ook een keer mee te maken?

Stuur Frans Heslinga dan een e-mailbericht voor de data:

E-mail: earthconference@gmail.com

Mobiel 06 10 26 74 01

Agenda: https://www.fransheslinga.nl/agenda-2022.html

De Val van de Cabal


Interessant om eens te bekijken en te onderzoeken.

Presentatie in 10 delen te koop: https://www.valcabal.nl/products

Of bekijk de presentatie in de link hieronder (GRATIS):

Presentatie: https://plextube.nl/w/6cfc423e-68f2-42b2-a2eb-23f4ac55bdfb

Satanisch Ritueel Misbruik (SRM)


Is Beatrix en de politieke top betrokken bij het ritueel vermoorden van kinderen? Getuigen wereldwijd bevestigen ritueel misbruik door de overheid.

De VARA, VPRO en EO zonden in het verleden verbijsterende documentaires uit, over wellicht het ergste kwaad op aarde: het ritueel misbruiken en vermoorden van kinderen, door de overheid en hooggeplaatsten in ons land.

Vanuit de Amerikaanse geheime diensten CIA, FBI en NSA zijn leidinggevenden naar voren gestapt om te verklaren dat dit op grote schaal gebeurt, over de hele wereld (zie videos in het rapport). Zij onthullen dat er wereldwijd georganiseerde netwerken zijn, die miljoenen kinderen verhandelen, voor de rijksten en machtigsten op aarde.

De meeste kinderen worden verkocht als 'speelgoed' om naar believen te misbruiken, terwijl anderen worden geofferd tijdens satanische rituelen.

In de verklaringen van de vele ooggetuigen komen bekende namen naar voren, zoals voormalig Koningin Beatrix, Prins Bernhard, Rutte, Wilders, Van Dissel, en vele andere hooggeplaatsten uit justitie, politie, leger, religie en onderwijs.

Diverse getuigenissen werden afgelegd voor het Internationaal Tribunaal voor Misdaden door Kerk en Staat (ITCCS). Naar aanleiding van deze ooggetuigenverklaringen werden door teams van het ITCCS in samenwerking met lokale politie 19 arrestaties verricht en 8 kinderen bevrijd. Tevens werden massagraven van kinderen ontdekt, in Nederland.

Lees meer hierover in het onderstaande artikel.

Artikel: https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

De Aarde heeft een Firmament!


Dit staat ook in de Bijbel,

nu uitgelegd door een Vrijmetselaar (Freemason).

Weet en besef dat de bevolking bewust arm en vooral dom wordt gehouden door de heersende satanische elite (vrijmetselaars/free masons), die de bevolking reeds jarenlang misleiden, onderdrukken, afpersen, ziek maken en zelfs vermoorden!

Deze video kan U triggeren (prikkelen) om te ontwaken of om verder te ontwaken. Tip: Begin eens te luisteren en te kijken naar de onderstaande video. Heb daarbij een open mind (neutrale stand) en ga er eens een nachtje over slapen en luister de video dan nog een keer.

De Waarheid doet eerst ongelooflijk veel pijn...

En maakt U eerst angstig...

Maar dan maakt de Waarheid U Vrij en een rijk Mens van binnen!

Sterkte en Succes met Uw ontwakingsproces!