ONTWAKEN

ONTWAKEN IN LEERBROEK

Klinkt U dit bekend in de oren?

Of denkt U nu waar hebben ze het toch over?

Welnu, niets is wat het lijkt...

Ontdek het zelf...

Ontwaken is niet fijn...

De Waarheid doet eerst heel veel pijn, maar dan maakt de Waarheid U vrij van binnen!

Het boek van Henoch


Gepubliceerd op 11 augustus 2021

Het boek van Henoch bevat een overduidelijke tijdlijn.

De eerste christenen waren bekend met dit boek. Achteraf is goed te verklaren waarom het niet in onze Bijbel staat... Maar een schande is dat zeker!

Ook dit boek is zeer belangrijk om begrip te laten toenemen!

Video ↓

HET GROTERE PLAATJE

Stel...U leefde aan het begin van onze jaartelling, toen de meeste mensen nog geloofden dat de wereld plat was. Op een dag kwam er iemand naar U toe die zei dat de Aarde niet plat, maar rond was.

Hoe zou U toen gereageerd hebben, denkrt U? Had U de boodschapper voor gek verklaard, net als de rest? Of zou U even naar hem geluisterd hebben, om te horen hoe hij op dat bizarre idee kwam?

Voor die laatste categorie mensen is deze website!

Website ► https://hetgrotereplaatje.nl/index.php

RECHT UIT HET HART

Deze Dominee is ook ontwaakt en vraagt zich terecht af of we op een stiekeme manier wereldwijd op het verkeerde been worden gezet.

Video ► https://youtu.be/se7Pf_NFBF0


IS DIT DE MAN DIE DE AARDE KWAM REDDEN?

TIMER BENDER


Time Bender beschrijft de ontdekkingstocht van een jongeman die wordt meegesleept in een Galactische strijd die zijn weerga niet kent. De mensheid - zo ontdekt hij - bevindt zich in een sleutelpositie om de Kosmische conflicten voor eens en voor altijd op te lossen.

De vraag is alleen:

Worden wij op tijd Wakker?


Bram Vermeulen was z'n tijd ver vooruit...

Wie is Frans Heslinga?


Frans Heslinga was reeds vaak te gast in talkshows en radio-interviews. Frans Heslinga is overtuigd dat onze Aarde vlak is waarop wij leven.  Veel mensen zijn nog in de veronderstelling dat de wereld er uitziet zoals dat de meesten is aangeleerd op school. Vanaf november 2018 is Frans Heslinga het land doorgetrokken met de presentatie over de platte Aarde, getiteld 'De Aardse Waarheid'.

Frans Heslinga kwam op 18 maart 2021 voor het eerst naar buiten met een vernieuwde online presentatie van 'De Aardse Waarheid'.

Het is een hele zit maar bevat veel leuke, goede en pittige informatie.

Heeft U interesse dit ook een keer mee te maken?


Stuur Frans Heslinga dan een e-mailbericht voor de data:

E-mail ► earthconference@gmail.com

Mobiel 06 10 26 74 01

https://www.fransheslinga.nl/agenda-2022.html

De Val van de Cabal


Interessant om eens te bekijken en te onderzoeken.

Presentatie in 10 delen te koop ► https://www.valcabal.nl/products

Of bekijk de presentatie in de link hieronder (GRATIS):

Presentatie ► https://plextube.nl/w/6cfc423e-68f2-42b2-a2eb-23f4ac55bdfb

RITUEEL MISBRUIK


Is Beatrix en de politieke top betrokken bij het ritueel vermoorden van kinderen?

Getuigen wereldwijd bevestigen ritueel misbruik door de overheid.

De VARA, VPRO en EO zonden in het verleden verbijsterende documentaires uit, over wellicht het ergste kwaad op aarde: het ritueel misbruiken en vermoorden van kinderen, door de overheid en hooggeplaatsten in ons land.

Vanuit de Amerikaanse geheime diensten CIA, FBI en NSA zijn leidinggevenden naar voren gestapt om te verklaren dat dit op grote schaal gebeurt, over de hele wereld (zie videos in het rapport). Zij onthullen dat er wereldwijd georganiseerde netwerken zijn, die miljoenen kinderen verhandelen, voor de rijksten en machtigsten op aarde.

De meeste kinderen worden verkocht als 'speelgoed' om naar believen te misbruiken, terwijl anderen worden geofferd tijdens satanische rituelen.

In de verklaringen van de vele ooggetuigen komen bekende namen naar voren, zoals voormalig Koningin Beatrix, Prins Bernhard, Rutte, Wilders, Van Dissel, en vele andere hooggeplaatsten uit justitie, politie, leger, religie en onderwijs.

Diverse getuigenissen werden afgelegd voor het Internationaal Tribunaal voor Misdaden door Kerk en Staat (ITCCS). Naar aanleiding van deze ooggetuigenverklaringen werden door teams van het ITCCS in samenwerking met lokale politie 19 arrestaties verricht en 8 kinderen bevrijd. Tevens werden massagraven van kinderen ontdekt, in Nederland.

Lees meer hierover in het onderstaande artikel.

Artikel ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

De Aarde heeft een Firmament!

Dit staat ook in de Bijbel, nu uitgelegd door een Vrijmetselaar (Freemason).

WEET EN BESEF DAT DE BEVOLKING BEWUST ARM EN VOORAL DOM WORDT GEHOUDEN DOOR DE HEERSENDE SATANISCHE ELITE (VRIJMETSELAARS/FREEMASONS), DIE DE BEVOLKING MISLEID, ONDERDRUKT, AFPERST, ZIEK MAAKT EN ZELFS VERMOORD!

Deze video kan U triggeren (prikkelen) om te ontwaken of om verder te ontwaken. Tip: Begin eens te luisteren en te kijken naar de onderstaande video. Heb daarbij een open mind (neutrale stand) en ga er eens een nachtje over slapen en luister de video dan nog een keer.

De Waarheid doet eerst ongelooflijk veel pijn...

En maakt U eerst angstig...

Maar dan maakt de Waarheid U Vrij en een rijk Mens van binnen!

Sterkte en Succes!