PRESENTATIES

LEERBROEK ONLINE

PRESENTATIE

Door Janet & Cyntha

Op vrijdag 5 maart 2021 gaven Janet en Cyntha een gloednieuwe presentatie in het Engels over de huidige situatie in de wereld rond de val van de Cabal. Er was veel om over te praten.

De titel van deze Zoom was:

ALS JE DE HOOP VERLIEST, LET JE NIET OP...

Veel Anons verliezen de hoop. Ze lieten U zien dat alles eigenlijk nog volgens plan verloopt, of U er nu aan twijfelt of niet. Dit is geen wishful thinking...

Datgene wat ze lieten zien is gebaseerd op hard bewijs. Tegen het einde van deze Zoom had U het bewijs al terug.

Liefdevolle groeten,

Janet & Cyntha

Heeft U deze zoom gemist?

Bekijk dan hieronder het interview van Janet Ossebaard met Relevant Today met de titel:

"In gesprek Janet Ossebaard"

Een fijn gesprek en een fijne interviewer, die soms ook kritische vragen durfde te stellen...

PRESENTATIE

Door Frans Heslinga


Beste Mensen / Flat Earthers,

Vanaf november 2018 ben ik het land doorgetrokken met de presentatie over de platte Aarde, getiteld 'De Aardse Waarheid'.

Op donderdagavond 18 maart 2021 komt voor het eerst de vernieuwde presentatie online, van 19.30 tot 22.30 uur.

Een hele zit maar veel leuke & goede en pittige informatie.

Kosten deelname zijn 25 euro.

Heeft u interesse dit mee te maken (of eventueel op een later moment te zien) reageer dan bij voorkeur naar: earthconference@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Frans HeslingaAwake & Aware Nederland/ Earth & Beyond Conventie/ Truth Convention/ SHINE & Nederlands Vaccinatie CongresVisionair

Wakker en bewust geworden in 2012. En een enorme inhaalslag gemaakt op het gebied van kennis, onder andere via het opzetten van het netwerk rondom Earth & Beyond. Combineert en ontwikkelt visies voor een betere samenleving in harmonie met mensen, dieren en natuur.


Compleetdenker

Van complotdenker naar compleetdenker. Dat is eigenlijk wat het is. Mensen met andere ideeën over hoe zaken zijn of ontstaan, worden weggezet als complotdenker en daarmee is de kous af. Frans probeert het compleetdenken over te brengen.


Congressen

Frans Heslinga houdt zich bezig met het organiseren van congressen, evenementen en beurzen. Daarnaast is hij zelf spreker en geeft lezingen over (de vorm en structuur en opbouw van) de aarde en natuur-transformatie. Zoals REBEARTH & De Aardse Waarheid. Gast in talkshows & radio-interviews.


Mob. 06 102 67 401 │ www.fransheslinga.nl